visit other country sites TÜRKIYE
  ana sayfa mağaza ürünler programlar çözümler forum destek

TReo 650 taşıma kılıfı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Palm Club Türkiye Forum Ana Sayfası // Palm / Treo Aksesuarları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zatara

Palm Modeli: TReo+650

MesajTarih: Mon Mar 26, 2007 2:46 pm    Mesaj konusu: TReo 650 taşıma kılıfı Alıntıyla Cevap Ver
ben bir kaç sitede rastladım fiat 80,00 ila 100,00 ytl arası değişiyor tavsiye edebileceğiniz daha uygun fiatlı temin edebileceğim yer varmı ....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Palm Modeli
kayhanbelek
Site Admin

MesajTarih: Mon Mar 26, 2007 3:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
http://www.dahacok.com/catinfo.asp?cid=22 linkindeki deri kılıflara bakabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kadir Kaan ERKURAN

Palm Modeli: 650

MesajTarih: Mon Mar 26, 2007 6:12 pm    Mesaj konusu: Yaratıcı olmak... Alıntıyla Cevap Ver
Veya deri çanta/kemer/cüzdan satan bir yerden deri sigara paketi alıp -eğer treo'nuzun anteni varsa- anten kısmını bir köşkere açtırabilirsiniz. Ben yaptım gayet güzel oldu. Tavsiye ediyorum. (Sadece 9 YTL)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Palm Modeli Yahoo Messenger MSN Messenger
quzman

Palm Modeli: Treo650

MesajTarih: Mon Mar 26, 2007 6:49 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Yabancı sitelerde Treolar için metal kapakların olduğunu görmüştüm ama dolaylı olarak fiyatları biraz tuzlu Smile Ama ne yapalım biz de arkadaşımız gibi Türk yaratıclığına sığınırız artık Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Palm Modeli
cimenpeyzaj

Palm Modeli: treo+650

MesajTarih: Sun Apr 08, 2007 12:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
köskere nedir ya ve anteni nerde yok edebiliriz antensiz gayet güzel olacagı kesin
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Palm Club Türkiye Forum Ana Sayfası // Palm / Treo Aksesuarları Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız