palm treo650 kullanıyorum.Cihazım sabah beni işe gitmek için kaldırsın istiyorum.Fakat bunun alarm sesi ve ayarlaması dertt.iyi bir araç bulmadım.Elinde olan paylaşıma sunarsa sevinirim. _________________ Teknoloji = Tembellik...
Tarih: Thu Mar 22, 2007 9:45 pm Mesaj konusu:
arkadaşlar aslında düşündümde bu iş hiçte zor değil
bu konu benim için önemli olduğundan kendi kendime fikirler üretitm ne yapabilirm diye ve çok etkin bi yöntem buldum
aslında çok basit ama birazcık düşünmek gerektirdi
neyse kullanmak isteyen arkadaşlarım vardır mutlaka onlar için yol gösterici olurum inşallah.Ben bu sorunu ajanda ile çözdüm
ajandama bi not yazdım.sonra uyarı saatini sabah 7.30 a ayarladım ve sevdiğinm bi müziğide alarm olarak atadım tekrarlama süresinide bir yıl seçince olay tamam oldu:)şimdi her sabah 7.30 da alarm çalıyor hemde tekrar tekrar kurmama gerek kalmaksızın _________________ Teknoloji = Tembellik...
Tarih: Sun Mar 25, 2007 7:21 pm Mesaj konusu:
kurt76 demiş ki:
heheheh asotix alemsin ha :=) kendin sorup kendin cevaplamışsın ama yöntem güzel ne diyim aklına sağlık
e napalım kel kaldık ilaç bulduk kafamıza sürdük sonra arkadaşlara dağıttık
ama tabi alternatif çözümler de yok değil güzel bir alarm uygulaması tarkan arkadaşımız tarafından gönderilmiş.
http://www.palmclubturkiye.com/forum/viewtopic.php?t=120
incelemekte fayda var. _________________ Teknoloji = Tembellik...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız