visit other country sites TÜRKIYE
  ana sayfa mağaza ürünler programlar çözümler forum destek

periyodik alarm....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Palm Club Türkiye Forum Ana Sayfası // Araçlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asortix

Palm Modeli: treo750

MesajTarih: Tue Mar 20, 2007 1:39 pm    Mesaj konusu: periyodik alarm.... Alıntıyla Cevap Ver
palm treo650 kullanıyorum.Cihazım sabah beni işe gitmek için kaldırsın istiyorum.Fakat bunun alarm sesi ve ayarlaması dertt.iyi bir araç bulmadım.Elinde olan paylaşıma sunarsa sevinirim.
Palm
Site Admin

MesajTarih: Wed Mar 21, 2007 8:48 am    Mesaj konusu: Alarm programı Alıntıyla Cevap Ver
Bu iş için en iyi programlardan biri Mega Clock programı. Ücretli bir program ancak kırılmış versiyonu internette belki vardır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asortix

MesajTarih: Thu Mar 22, 2007 9:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
arkadaşlar aslında düşündümde bu iş hiçte zor değil Smile
bu konu benim için önemli olduğundan kendi kendime fikirler üretitm ne yapabilirm diye ve çok etkin bi yöntem buldum Smile
aslında çok basit ama birazcık düşünmek gerektirdi Smile
neyse kullanmak isteyen arkadaşlarım vardır mutlaka onlar için yol gösterici olurum inşallah.Ben bu sorunu ajanda ile çözdüm Smile
ajandama bi not yazdım.sonra uyarı saatini sabah 7.30 a ayarladım ve sevdiğinm bi müziğide alarm olarak atadım tekrarlama süresinide bir yıl seçince olay tamam oldu:)şimdi her sabah 7.30 da alarm çalıyor hemde tekrar tekrar kurmama gerek kalmaksızın Smile
kurt76

Palm Modeli: Treo+650

MesajTarih: Fri Mar 23, 2007 4:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
heheheh asotix alemsin ha :=) kendin sorup kendin cevaplamışsın ama yöntem güzel ne diyim aklına sağlık Smile
asortix

MesajTarih: Sun Mar 25, 2007 7:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
kurt76 demiş ki:
heheheh asotix alemsin ha :=) kendin sorup kendin cevaplamışsın ama yöntem güzel ne diyim aklına sağlık Smile

e napalım kel kaldık ilaç bulduk kafamıza sürdük sonra arkadaşlara dağıttık Smile
ama tabi alternatif çözümler de yok değil Smile güzel bir alarm uygulaması tarkan arkadaşımız tarafından gönderilmiş.
http://www.palmclubturkiye.com/forum/viewtopic.php?t=120
incelemekte fayda var.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Palm Club Türkiye Forum Ana Sayfası // Araçlar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız