Kayıt: 03 Jan 2008 Mesajlar: 2 Palm Modeli: palmOne+LifeDrive
Tarih: Sat Nov 07, 2009 1:06 am Mesaj konusu: Vista Yükleme sorunu
2 senedir Palmone Lifedrive kullanıyorum ancak multimedia bir ürün olarak kullandığım için hiç PC ile senkronizasyon yapmıyordum. Geçenlerde çok takılma yaptığı için hard reset attım şimdi ise vista ile ne kurulumunu tam gerçekleştire bildim nede içerisine program yükleyebiliyorum. vistadan ümidi kesince bugün XP ile deneme yaptım ve tekrar hayal kırıklığı bağlantıyı sağlayamadım. Kablodan şüpheleniyorum ama yeni kablo bulamadım. Kablosuz olarak bağlamaya çalışıyorum yine başarısızlık.
Foruma hala göz atan varsa yardım bekliyorum.
Saygılarımla _________________ "Sevdiğiniz alet-edevatı daha iyi kullanırsınız"
Kayıt: 03 Jan 2008 Mesajlar: 2 Palm Modeli: palmOne+LifeDrive
Tarih: Sat Nov 07, 2009 11:44 pm Mesaj konusu:
Kendim çaldım kendim söyleyim ( :
Belki benzer sorun yaşayan birine faydam dokunmuş olur.
Sıkıntım palm üzerindeki drive mode seçeneklerinde gizliymiş yüklemeyi tamamlayamıyorummuşum çünkü drive mode off konumunda imiş. Sonra vista için Vin414e diye bir dosya kullanmam gerekiyormuş. Sorunlar bölece çözülmüş oldu.
Bütün bunları ise APPLE sayesinde öğrendim.
Palm'i XP vista ve Win7 de kurmayı denedim olmadı MAC'e kurunca oldu. Drive modu değiştirdim deyincede uyanmış oldum ( :
Saygılarımla. _________________ "Sevdiğiniz alet-edevatı daha iyi kullanırsınız"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız